Bedrijfsprofiel

H.W. BEVEILIGING biedt uitstekende oplossingen via hoogwaardige beveiligingsproducten.
Sinds de start in 1996 heeft H.W. BEVEILIGING een rijke historie opgebouwd als installatiebedrijf van kwalitatieve producten, diensten en totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiligingsinstallaties, zorgsystemen, communicatiesystemen en domotica, geschikt voor woonhuizen, winkels, kantoren en bedrijfspanden.
Het succes van H.W. BEVEILIGING wordt ondersteund door gedreven, enthousiaste professionals die garant staan voor kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om ons te onderscheiden; door een persoonlijk contact met de klant, met een tevreden resultaat als gezamelijk doel.

H.W. BEVEILIGING is geheel zelfstandig en leveranciers onafhankelijk en heeft de ambitie en het enthousiasme om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Wij denken met u mee als het gaat om complexe beveiligingsoplossingen en stellen ons op als partner van uw onderneming. Hierdoor zijn wij in staat om innovatieve oplossingen te realiseren. Na project-oplevering vindt er een evaluatieproces plaats en start de nazorgfase.
U hebt dus één aanspreekpunt, dat zorgt voor efficiënte communicatie en optimale service. H.W. BEVEILIGING werkt samen met betrouwbare partners die dezelfde normen hanteren als ons.

Bovendien heeft H.W. BEVEILIGING een eigen afdeling Support voor 24-uurs (/ 7dg) onderhoud & service, deze beschikt over voldoende specialistische kennis, waardoor elk project van ontwerp tot definitief product, effectief kan worden ingevuld, uiteraard snel en flexibel.
Ons geografisch werkgebied omvat naast Nederland ook een aantal Europese landen. Dit is mede ontstaan als gevolg van de globalisering van de wereldhandel door de groei van het internet maar ook door de eenwording van Europa.
Service, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij H.W. BEVEILIGING hoog in het vaandel. Voortdurend wordt de markt onderzocht op nieuwe innovatieve producten die toegevoegde waarde bieden aan onze “Visie op Veiligheid”.
Hierbij een overzicht van onze nieuwste producten die onlangs zijn toegevoegd aan ons assortiment.

Naast elektronische beveiligingssystemen beschikt H.W. BEVEILIGING ook over diverse andere producten op het gebied van veiligheid, communicatie, domotica en zorgoplossingen. Tevens bieden wij een breed pakket van diensten aan.
H.W. BEVEILIGING weet als elektronisch beveiligingsbedrijf als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is. U eist geborgde kwalitieit, H.W. BEVEILIGING is VEB-gecertificeerd (zie onderdeel Certificering in het linker-menu). Dat betekend voor onze klanten dat zij een absolute en constante kwaliteit in veiligheid kunnen verwachten.

Beveiligen is vakwerk, dat begint met goed advies.
Binnen H.W. BEVEILIGING werken ervaren professionals met een zeer brede product- en marktkennis, waardoor wij in staat zijn u uitgebreid te adviseren bij uw productkeuze en u precies kunnen uitleggen hoe, binnen uw budget en gebasseerd op uw specifieke woon- en werksituatie, een object het best beveiligd kan worden.
H.W. BEVEILIGING voldoet vanzelfsprekend aan de laatste eisen op het gebied van wet- en regelgeving.

Kortom……
………..of het nu beveiliging, zorgsystemen, communicatiesystemen, domotica of een van de andere diensten uit ons pakket betreft, in H.W. BEVEILIGING vindt u een betrouwbare partner die uw wensen voorop stelt !